Woonbeton- En Bedrijfsvloeren

Gepubliceerd jan. 01, 23
6 min read

Gietvloer: Stijvolle Gietvloeren & Woonbeton

Dit gegeven maakt woonbeton erg aantrekkelijk voor kantoren, winkels en showrooms. Naast het aantal vierkante meters spelen factoren als de staat van de ondervloer, benodigde voorbereidende werkzaamheden en uw persoonlijke wensen een rol bij het bepalen van de prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u benieuwd bent naar de totale kosten in uw situatie (Industriële vloeren ook in woningen).

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke kleur, dan kunnen wij deze ook voor u produceren. Woonbeton is geschikt voor in de badkamer, mits de vloer is voorzien van een speciale waterwerende coating. Onze woonbeton specialisten brengen deze coating graag voor u aan. Woonbeton is niet heel geschikt om buiten op een balkon of dakterras toe te passen.

Zo Creëer Je Een Industrieel Interieur

G-vloeren verzorgt wat betreft woonbeton het gehele plaatje: we leveren het woonbeton en brengen de vloer ook zelf aan. Dit is ons specialisme en we voeren klussen uit in heel Nederland. Het schoonhouden van woonbeton is erg makkelijk. De vloer heeft geen naden en is vuilafstotend. Woonbeton kan eenvoudig met een dweil en koud water schoongemaakt worden.

Woonbeton kan in verschillende diktes aangebracht worden. Een gemiddelde woonbeton vloer is zo’n 4 mm dik - Gietvloer: Stijvolle Gietvloeren & Woonbeton. Ja, dit is goed mogelijk. Een vereiste is hierbij wel dat de betonvloer droog en uitgehard is. Het aanlegproces van woonbeton verloopt in diverse stappen. Zo moeten we eerst de ondergrond voorbereiden en eventueel egaliseren.

Woonbeton Vloeren

Al met al kan het 1 à 2 weken duren voordat de vloer helemaal gebruiksklaar is. Nee, een betonvloer coating is namelijk vele malen dunner dan een echte woonbeton vloer. Een vloer van woonbeton is ondanks de dikte ook voordeliger dan het laten aanbrengen van een coating. Bij het aanbrengen van een coating moet de vloer namelijk eerst volledig geëgaliseerd zijn.

Je kan hiervoor de eventuele behanglagen van de muur afhalen. Betonlook in een industrieel interieur. Een rauwe bakstenen of betonnen muur staat erg mooi in een industrieel interieur. Of je kiest voor behang met een realistische bakstenen print erop. Uiteraard lijken de beste meubels voor een industrieel interieur net uit een fabriekshal te komen. Maar een vintage blikvanger staat ook prachtig in je industriële interieur.

Woonbeton,varianten Met Voor- En Nadelen

Zolang het stoer is en niet te romantisch staat het goed in jouw industriële interieur. Qua vloer is een een geweldige keuze. Een design betonvloer lijkt qua uiterlijk erg op een stoere betonnen vloer. Maar een design betonvloer heeft veel meer voordelen. De vloer is comfortabeler, is makkelijker schoon te maken en is waterafstotend.

Kies bijvoorbeeld voor hangende fabriekslampen of voor een staande metalen lamp. Industriële meubels zijn gemaakt van grove en sterke materialen als onbewerkt hout of metaal. Erg leuk is het om tweedehands items op de kop te tikken die echt uit een fabriek of uit een werkplaats komen. Maak bijvoorbeeld een bureau van een oude werktafel.

Een Gietvloer Bij Een Industrieel Interieur

Een plant, een paar fotolijsten of wat kaarsen is voldoende voor wat extra sfeer. Maar veel decoratie maakt het te druk en te lieflijk, waardoor je de stoere industriële look kwijtraakt. Bron afbeelding: Pinterest .

Het Woonbeton Huys is een onderdeel van de Huys Groep. Het Woonbeton Huys focust op woonbeton. De zusterondernemingen zijn: Het Gietvloer Huys levert gietvloeren Het Vloerverwarmings Huys legt vloerverwarmingssystemen aan Het Beton Ciré Huys ons gespecialiseerde bedrijfsonderdeel voor beton ciré Het Egaliseer Huys egaliseert vloeren Het Plinten Huys brengt plinten aan Het PVC Huys gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren Onze focus is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op woonbeton omdat de vraag vanuit de markt erg sterk toenam. Wat 1 woonbeton vloer met je huis kan doen!.

Woonbeton Vloer - Onderhoudsvriendelijk En Robuust

Gietvloer Over Bestaande Vloer Aanbrengen: De MogelijkhedenModerne Vloeren Van Beton: Van Industriële Trend Naar Vloer

Houdt u meer van een minimalistische inrichting? Dan zal de gladde afwerking van een betonvloer u vast en zeker aanspreken. Doordat een betonvloer in zijn geheel gestort wordt, heeft u geen voegen, lijnen of drukke patronen op de vloer. Een betonvloer is uniek in al zijn eenvoud en rust. Wist u dat beton ook heel mooi te combineren is met hout en andere natuurlijke materialen? Zeker een vloer die wat donkerder is, past heel goed bij de rustieke landelijke stijl.

Bij een bohemian interieur is er veel mogelijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en verschillende kleuren. Wees ook niet bang om verschillende prints en stoffen met elkaar te mixen. Met stijlvol woonbeton zorgt u dus voor de ideale basis voor een bohemian inrichting. Juist doordat een betonvloer een egale en neutrale vloer is, kunt u zich helemaal uitleven met de meubels en accessoires.

Cementgebonden Gietvloer - Bekijk Onze Vloeren

Bent u op zoek naar een stoere, industriële en robuuste vloer van beton om op te leven? Dan is een woonbetonvloer een uitstekende optie! U leeft en woont direct op het beton. Naast de gave en stoere uitstraling, heeft woonbeton ook verschillende andere voordelen. Zo is het onder meer goed te combineren met vloerverwarming.

Woonbeton kan in het hele huis worden gelegd. Dat levert in de woonkamer een prachtig industrieel en stoer uiterlijk op. Woonbeton in de badkamer is in principe ook mogelijk, maar dan moet het beton wel extra behandeld worden. Vloerverwarming is ook uitstekend te combineren met een woonbetonvloer (Moderne vloeren van beton: van industriële trend naar vloer). In tegenstelling tot bij een gietvloer, stort Woodstock vloeren het beton rechtstreeks over de vloerverwarming.

Gietvloeren Utrecht

Dat is dus een stuk goedkoper. Bij een betonvloer denkt u misschien aan grauw en grijs, maar dat beeld klopt al lang niet meer. Door de toevoeging van stoffen kiest u tegenwoordig uit diverse kleurtinten. Op die manier kunt u flink wat afwijken van de grijze standaardvloer en de vloer helemaal naar eigen smaak uitkiezen.

Industriële Vloer - Hoogwaardige BedrijfsvloerenBetonvloer In Uw Keuken

Een betonvloer past bijvoorbeeld uitstekend bij hout als staal. Woonbeton heeft nog meer voordelen: Woonbeton is eenvoudig schoon te houden; in combinatie met vloerverwarming heeft u door het ontbreken van radiatoren ook nog eens een stuk minder last van stof. Het is is redelijk kleurvast. Het is slijtarm. Het kan vloeistofdicht.

Gietvloer Utrecht

Industriële Gietvloer - GietvloerenGietvloer In Den Bosch

Woonbeton voelt van zichzelf al warm en comfortabel aan als het op schuimbeton ligt. Het gaat zeer lang mee. De prijs van een betonvloer is van veel factoren afhankelijk; de toegang tot de stortplek, de gewenste kleur, de dikte, de locatie, en nog veel meer. 32 ideeën over Industriele betonnen vloer. Woodstock vloeren bepaalt de prijs dan ook door eerst goed te bekijken wat uw precieze wensen zijn en wat de omstandigheden op de stortplek zijn - Gietvloer den bosch.

Woonbeton geeft die robuuste, industriële betonlook in uw interieur. Slijtvast, antistatisch en geluidsisolerend. Wilt u meer informatie over woonbeton? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen. En als u een offerte wilt, regelen ze dat natuurlijk ook graag voor u.

Den Bosch GietvloerBen je op zoek naar een industriële vloer voor je woning, kantoorruimte, showroom, werkruimte of winkel? Moet de vloer daarnaast ook sterk, stoot- en krasvast zijn? Of wil je gewoon een industriële vloer voor de stoere uitstraling in je eigen woning? Denk dan ook eens aan de industriële betonvloer! Zo zijn er bijvoorbeeld de woonbeton en gietbeton vloeren die zowel in een bedrijfsruimte als in een woning kunnen worden toegepast. Woonbeton - Wij verkopen unieke industriële woonbetonvloeren.

Navigation

Home

Latest Posts

Een Complete Keuken Kopen?

Published Mar 22, 23
7 min read

Kantoor Inrichten, Inspiratie En Branding

Published Mar 21, 23
8 min read

5 Tips Voor Een Modern Kantoorinrichting

Published Feb 25, 23
8 min read