Radiator Voor In De Badkamer Online Kopen?

Gepubliceerd aug. 24, 22
6 min read

Elektrische VerwarmingHet is niet voor niets, dat elektrische radiatoren populairder zijn dan ooit. Momenteel wordt het merendeel van de Nederlandse woningmarkt nog opgewarmd door gas (Elektrische radiator badkamer). Maar de houdbaarheid van gas staat op het spel. De bedoeling van de overheid, is om in ieder geval vanaf 2030 het gebruik van gas geheel te laten uitfaseren.

Een alternatief voor vervuilende energiebronnen, zijn windenergie en zonne-energie (Designradiator). Vooral zonne-energie is enorm in opmars, mede doordat zonnepanelen gemakkelijk op daken van particuliere woningen gelegd kunnen worden en ze zijn de afgelopen jaren flink in prijs gedaald. Opgevangen zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Het ligt dan ook voor de hand dat elektriciteit het beste alternatief is voor fossiele brandstoffen die nu nog veel gebruikt worden.

Radiator

De prijs van elektriciteit daarentegen, zal flink gaan dalen. Tegelijkertijd met deze prijsdaling, zal steeds meer elektriciteit schoner worden en van duurzame energiebronnen afkomstig zijn. De conclusie is dan ook snel gemaakt, elektrische verwarming is het beste alternatief, reeds nu al en nog meer in de nabije toekomst - Designradiator. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, elektriciteit wordt steeds goedkoper.

Dit is allang achterhaalt en hierdoor blijven er eigenlijk geen nadelen meer over om niet voor een elektrische radiator te kiezen. Sterker nog, met de aanschaf van een elektrische radiator zul je alleen maar genieten van enkele belangrijke voordelen. Een van de voordelen is, dat je een elektrische radiator overal in huis kunt hangen.

Elektrische Radiator Badkamer

Een elektrische radiator bestaat tegenwoordig uit een mooie uitziend paneel in zeer beperkte afmetingen - Handoekradiator. Bovendien bepaal je zelf waar deze komt te hangen. Een elektrische radiator is dus ruimtebesparend en esthetisch beter om in je interieur toe te passen. Tenslotte is het een groot voordeel dat een elektrische radiator veilig in gebruik is.

Een kachel was een op opzichzelfstaand verwarmingsbron door middel van gas of hout. Radiatoren kennen de meeste mensen als onderdeel van een centraal verwarmingssysteem en waar verwarmd water doorheen stroomt. Maar elektrische verwarming heeft nieuwe mogelijkheden gebracht. Zo is elektrische verwarming tegenwoordig het vaakst te verkrijgen in panelen, die er ook nog eens strak en stijlvol uitzien.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen Van Een Radiator?

Voor middel- of lange golf infraroodstraling worden weer panelen gebruikt - Handoekradiator kopen. Eigenlijk maakt het tegenwoordig niet meer zoveel uit welke term er gebruikt wordt. Zoek je elektrische radiatoren, dan wordt hier meestal een elektrisch verwarmingspaneel mee aangegeven. Voor een elektrische radiator zijn er grofweg twee verwarmingsmethoden, namelijk directe verwarming of indirecte verwarming.

Bij indirecte verwarming wordt gebruik gemaakt van de omgeving om warmte te verkrijgen. Dit is bijvoorbeeld koude lucht in een vertrek die door een radiator wordt opgenomen, waarna de radiator deze lucht opwarmt en vervolgens weer uitstoot om de omgeving mee te verwarmen. Of je nu kiest voor directe of indirecte verwarming, beide methodes doen niet onder voor elkaar als het om de voordelen van elektrische verwarming gaat.

Radiator Kopen - Verwarming Radiatoren

Dit houdt in dat je naast de hoofdverwarming nog een andere methode gebruikt om de vertrekken in je woning te verwarmen. Een elektrische radiator is hier bij uitstek geschikt voor. Bijverwarming kan nodig zijn als het vermogen van de hoofdverwarming niet voldoende is. Je zet dan een korte tijd een elektrische radiator aan om optimale warmte te krijgen.

Vloerverwarming KopenElektrische Verwarming

Dit kan bijvoorbeeld de badkamer of een studeerkamer zijn. Een hoofdverwarming de ruimte op laten warmen kost tijd en veel energie en dan is het handig als je hier een elektrische radiator hebt staan. De radiator geeft direct warmte en zonder dat je hiervoor de hoofdverwarming voor hoeft in te schakelen.

Verwarming - Radiator Groothandel

Een vorm van een elektrische radiator is convector verwarming. Convector verwarming verwarmt een ruimte indirect. Convector verwarming is tegenwoordig te koop in mooie panelen, die goed bij het interieur staan. Let wel op dat je de panelen laag aan de muur hangt. Dit heeft namelijk te maken met de werking van convector verwarming.

Koude lucht wordt door de radiator opgenomen en verwarmd. Deze opgewarmde lucht verlaat de radiator weer en stijg omhoog naar het plafond. De lucht zal weer afkoelen en naar beneden zakken. Het proces start vervolgens weer opnieuw en de afgekoelde lucht wordt weer door de radiator opgenomen. Convector verwarming is de klassieke wijze van elektrisch verwarmen.

Radiatoren - Bestel Je Badkamer Radiator

Infrarood verwarming is een elektrische radiator die op een geheel andere wijze werkt dan de klassieke convector verwarming. Infrarood verwarming is een vorm van directe verwarming. Uiteindelijk wordt de omgeving wel opgewarmd, maar op een andere manier. Een infrarood paneel straalt infraroodstraling uit. Deze straling verwarmt alle vaste materie die in de ruimte aanwezig is, zoals meubels, vloeren, maar ook mensen en dieren.

Welke Radiator Kopen? - Het Mooiste Aanbod DesignradiatorenElektrische Radiator Badkamer

Een infrarood radiator is zeer geschikt om plaatselijk in te zetten als bijverwarming. Je profiteert namelijk direct van de warmte. Tevens biedt infrarood verwarming enkele voordelen die convector verwarming niet heeft. De infraroodstraling is namelijk gezond voor mensen die klachten hebben aan hun spieren en gewrichten. Tevens is er bij een infrarood radiator geen sprake van luchtverplaatsing.

Elektrische Radiator Kopen? Goedkoop

Je bent met je centrale verwarming gewend om een centrale thermostaat te gebruiken, die de cv-ketel aanstuurt. Afhankelijk van welk soort elektrische radiator je kiest, kan de radiator zelf voorzien zijn van een thermostaat. Dit is bijvoorbeeld het geval bij convectie verwarming. Door het paneel op een bepaalde temperatuur te zetten, blijft de omgeving op een behaaglijke temperatuur - Vloerverwarming kopen.

Wil je optimaal genieten van gemak? Kies dan voor een elektrische radiator met een wifi thermostaat of plaats een separaat wifi thermostaat. Vloerverwarming kopen. Dit stelt je in de mogelijkheid om de temperatuur te regelen vanop afstand, via een app op je smartphone of tablet. Tevens kunnen hiermee meerdere radiatoren met elkaar verbonden worden.

Radiator Kopen? - A-merk Radiatoren

Vooral omdat radiatoren tegenwoordig fraai vormgegeven panelen zijn, zullen ze geen storend element in het interieur zijn. Dit was met klassieke radiatoren nogal eens het geval. Convectie panelen hang je laag aan de wand, maar infrarood verwarming kun je ook hoger plaatsen of desnoods aan het plafond. Er zijn tegenwoordig mooie glazen panelen verkrijgbaar, die er zeer luxe en stijlvol uitzien.

Een elektrische radiator in de badkamer is goed mogelijk, maar dan moet je erop letten dat de radiator waterdicht is. Hiervoor let je op de IP waarde. In de regel is een IP24 waarde (spatwaterdicht) voldoende voor een badkamer verwarming.

Radiator Kopen? Alle Radiatoren Online

Wilt u optimaal comfort en warmte ervaren in uw badkamer? Elektrische radiatoren voor de badkamer vormen daarvoor een perfecte oplossing. Elektrische radiator badkamer. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom de keuze op een elektrische radiator valt. Bijvoorbeeld als er geen optie is in de badkamer om het systeem op de centrale verwarming aan te sluiten.

De toepassing is ook ideaal om de ruimte snel en voor een beperkte tijd warm en comfortabel te maken. Het is natuurlijk ideaal om zelf de temperatuur te bepalen. Daarom is het handig te weten dat het bij ons altijd mogelijk is om een elektrische radiator met thermostaat te kopen.

Radiator Kopen? - A-merk Radiatoren


Verticale radiator kopen

Designradiator

Designradiator

Elektrische radiator badkamer

Wilt u van nog meer gemak profiteren? In dat geval ligt het voor de hand om een badkamerradiator met thermostaat te kopen met een afstandsbediening. Voor de aansluiting van de verwarming is het alleen maar nodig om in de ruimte over een elektriciteitspunt te beschikken. De stekker aan het snoer is bijvoorbeeld direct in het stopcontact te stoppen.

Navigation

Home

Latest Posts

Een Complete Keuken Kopen?

Published Mar 22, 23
7 min read

Kantoor Inrichten, Inspiratie En Branding

Published Mar 21, 23
8 min read

5 Tips Voor Een Modern Kantoorinrichting

Published Feb 25, 23
8 min read